Inspirate din realitate

Un POpcoRN fără vanilie!

După ce a apărut primul film 365 DNI(sau cum se numea oficial, că mi-e lene să caut) s-a constatat că la desert, femeile nu prea comandă vanilie.

 

A fost un film prost, dar pe cât de prost, pe atât de discutat. Adică foarte…

 

Noi astea de ne începe CNP-ul cu 2( și probabil și o parte din cele al căror CNP începe cu 6, dar nu vreau să mă gândesc căci m-aș simți bătrână) am fi invidiat-o pe aia, dacă am fi fost capabile de invidie. Dar noi suntem niște ființe delicate, educate și bune la suflet așa că nu o invidiem, mai ales că na…nu i-a fost ușor. Se zice că cică scopul scuză mijloacele. Plus că după ce bei tu, din fața Netflixului, un pahar de apă, după ce te uiți la POpcoRN scene aia de pe barcă, parcă uiți povestea filmului, fie ea mai proastă ca cele ale telenovelelor care rulau pe vremuri pe AcasăTV.

 

La vremea aia, pe bărbații din jurul meu i-am auzit puțin contrariați. Că vezi Doamne, ne-am uitat toate și ne-am făcut impresii false. Și că acum ne imaginăm că o oră #hardcore pe punte e posibilă și în viața reală. Și cică nu ar fi posibilă, cel puțin dacă nu ești cu un mafiot miliardar sicilian, cu pătrățele pe abdomen.

 

Ziceau ei că dacă personajul principal masculin nu era ălă și era Gigel din Berceni, nici nu mai ajungea aia pe barcă. Eu nu bag mâna în foc.

 

Concluzia mea la vremea respectivă nu a vizat filmul, că nu cred oricum că i s-a părut cuiva vreo capodoperă…ci POpcoRNul din el. Și pentru POpcoRN m-am mai uitat de câteva ori la el. Nu, nu la tot.

 

Și am avut și un playlist cu mai toată coloana sonoră din el. Care acum îmi amintește de diverse…

 

Azi a apărut a doua parte a filmului. E infinit mai prost ca primul film(dacă se putea) și cu mult mai mult popcorn. Dar doar mai mult, nu neapărat mai bun.

 

O să fie și partea a treia, cu siguranță.

 

Concluzia e că uneori, POpcoRNul este mult mai bun fără vanilie. Și a fost nevoie de un film(două) ca să ne recunoaștem asta.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.