Despre mine

Am citit, la un moment dat, pe un profil de Tinder, la bio ceva ce suna cam așa: Președintele de Onoare al Tărâmului Alegerilor Greșite.

Am zâmbit și m-am gândit: Uite, asta chiar e o descriere ce mi s-ar potrivi.

Nu știu ce sunt, dar știu să scriu.

Bilețelele mele de pe vremuri aveau minim 2 pagini A4, mesajele mele de WhatsApp sunt mult prea lungi pentru oamenii normali, îmi va fi mereu mai simplu să transmit ceva în scris decât prin viu grai și având deja cam 12 de ani de când scriu pentru pâinea pe care o pun pe masă, m-am gândit că aș putea scrie și pentru mine. Așa că, aici scriu pentru mine.

Mai în glumă, mai în serios, mi-a spus mie un prieten să mă apuc să scriu o carte. Mai am mult de lucru la mine, până să îmi organizez gândurile suficient de bine, pentru a merita ele să iasă, mirosind a hârtie proaspătă, dintr-o tipografie. Până atunci…e bun și bronzul. Adică blogul.

Repet și spun că eu nu știu să mă descriu. Eu știu că sunt un om bun, cu multe greșeli la activ. Foarte multe.

Dar am primit o descriere la un moment dat, din partea cuiva, care cred că a fost foarte aproape de adevăr.

Ești un amalgam impresionant de sentimente bune, trăiri pătimașe, gânduri încâlcite și explozii nefondate. Nu îmi pot da seama cum gândești, de ce reacționezi ca o electrocardiogramă și mai ales ce ești cu adevărat. Încerc să mă bucur de tine în fiecare zi și totuși stau ca pe ace, în fiecare zi. Cred că nu te voi înțelege pe deplin niciodată, dar mă mulțumesc și cu atât.

La momentul respectiv m-am supărat cumva, acum îi dau dreptate.

Concluzia

Nu sunt chiar ceea ce speram că voi fi, dar o să îmi cumpăr un tricou pe care voi scrie ȘANTIER ÎN LUCRU.

Fundația mi-e solidă, pe parcurs am făcut rabat la modul de lucru, dar cred că produsul finit va fi unul de calitate.